0 Membangkang
camner nak buat adsense ni.. aku pun pening la, tak tau langsung camner cara yang sebenarnya, berpandukan e book free tu pun dah pening nak paham apa yang en munawar tulis, ni kan lagi nak beli yang rm100 tu, takut tak jalan je... ada tak sesiapa kat sini yang tau.. dapat $3.4 dolar shari pun boleh la, at least ada jugak terima $100 tiap tiap bulan, ringan sikit la beban kewangan aku..

nak tanya org pun, tak kena tempat, blog ni mana ada org lawat kan!!!

ni baca untuk tulis sorang sorang jer...

salah, tulis untuk baca sorang sorang jer...

Shah Alam Lagi...

0 Membangkang
Semalam dah pegi dah, mintak cuti tanpa rekod sehari, hari ni nak halfday pulak nak htr wife nak exam, boss macam tak bagi je, kang kalu aku keluar terus je tak pasal2 kena buang. tapi kan ke exam patut adalah excuse..., lagi pun minggu exam cuma dalam tiga minggu ni je.. hari hari lain takde pun nak mintak half day ke cuti ganti ke... payah betul lah...


0 Membangkang
boleh tahan lama jugak aku start adsense ni tapi masih takde hasil lagi, takpe la sekurang - kurangnya aku usaha jugak camna nak cari duit halal.. bila moral down, rasa malas je nak teruskan adsense ni, aku p melawat kejap adik aku, tengok dia yang kuat betahan dalam sesak (kewangan) dia tu aku jadi kuat balik, rasa cam nak teruskan jugak, untung2 dapat bantu dia.. sian jugak aku tengok dia ni, bini ada tapi tak nak tinggal serumah, asyik duduk dengan mak dier je, pastu mengumpat suami konon tak mampu jaga dia walhal sejak dia dibuang kerja barulah masalah kewangan diorang wujud, mmg la suami yang perlu jaga makan minum isteri, tapi kalau dah tau masalah tu berpunca dari awak yang bangang sangat sampai kena buang kerja, pandai2 la bagi masa kat suami untuk adjust kewangan balik, ye lah dulu pendapatan isi rumah campur isteri sekali boleh smpai RM3000 sekarang dah tinggal 1700.. kan banyak larinye tu...

Pelik betul la ada isteri cam gini... dah tau duit suami takat tu je tapi nak hidup di luar kemampuan, tinggal nak di rumah berletak, kereta tak nak kecik2.. gula habis tak sampai 24 jam dah report kat mak dia, apa punya org la, untung isteri aku tak camtu.. gas habis lebih setengah bulan pun maintain cool je, goreng ikan guna rice cooker je.. syukur lah dengan apa yang ada...



My Honey My Soul

0 Membangkang
Baru lagi lepas exam, hari ni mintak cuti tanpa rekod dari jabatan, esok pulak nak half day sbb nak hantar wife pulak, turn dia nak exam, camner nak cakap dengan bos ni..
benci betul la aku tempat kerja baru sekarang ni, kerja betimbun2, aku pulak suka menangguh kerja, jadi makin bertimbun lah kerja aku... kawan se office lagi... kan best kalau duduk pc dulu (kilang MyKad) kawan2 semua ok, walaupun ada dua tiga org yang tak best tapi lebih baik dari tak best langsung... di pc tu jugak la aku makin rapat dengan isteri aku yang sekarang ni, lagi 17 hari genap la aniversary kami yang kedua... I luv You My Honey... Manusia paling cantik penah hidup dan benafas di muka bumi dan perasan pulak kewujudan aku.. sayang aku je yang tak hensem ( har har har... pas ni mesti kena kutuk ngan surfer yang pesimis & skeptikal, tak pe boleh delete , pastu post balik )

Popular Posts