U.p; En.Mat

0 Membangkang
Berikut disertakan beberapa keping gambar untuk separa boss, en. mat. U bekenan ok.. tak bekenan sudah
Gabungan warna coklat gelap dan susunan kotak merah/biru mencipta sensasi yang jarang2 dikecapi lebih2 lagi pada kehidupan di tengah kotaWarna gelap menjadi pilihan penulis kerana ia memberikan ketenangan dan kelegaan sakit belakang kronik.Tetapi awas kepada anda yang tidur mulut berbuih,
Dipercayai satu dari dua orang didunia memilih untuk paten meja tv sebegini, ia turut diakui oleh ipar dan menantu keempat Menteri pertanian Bolivia Darat dan kembar tak seirasnya.


Menurut kajian dilakukan oleh Licorice Extract Ltd yang berpangkalan di Kabutpaten Ambowo ke atas sekumpulan sukarelawan mendapati rekaan ala gapas sebegini mampu memberian ketenangan dalaman kepada pemilik. secara peribadi penulis mengakui merasai ketenangan luar biasa saat melangkah masuk ke dalam rumah tatkala terpandang sesuatu berwarna gelap di sudut dinding ruang tamu walaupun sesekali diganggu oleh bau najis kucing yang mengancam kesihatan buah pinggang secara kekal dan terkumpulAbaikan dinding yang berwarna ke pink pink ngan ini!!!! juga dilarang memperbesarkan isu ini di kalangan rakan sekerja lain. Tiada niat di hati penulis untuk mengecat dinding dengan warna sehina ini tetapi akibat tipu daya penjual cat, warna biru laut yang dicat bertukar ganas kepada warna sebegini kurang 4 jam masuk waktu mandi safar tahun lepas.

.

0 Membangkang:

Post a Comment

Popular Posts